Najčešće nedoumice vezane za dubinsko pranje automobila?

3 nedoumice vezane za dubinsko pranje automobila

 

Dubinsko pranje automobila podrazumeva temeljno čišenje vašeg vozila pomoću specijalnih alata i profesionalnih prozivoda.

Jednostavno pranje uklanja prljavštinu sa spoljašnje strane vozila, a usisavanje se koristi za uklanjanje prašine unutrašnjosti vozila. Dubinsko pranje uveliko poboljšava ovaj postupak.

U ovom članku potrudićemo se da odgovorimo na neke najčešće nedoumice kada je u pitanju dubinski tretman vozila.

Koliko dugo traje process dubinskog pranja automobila?

Usluge kompletnog dubinskog pranja vozila obično traju od 4 – 8 sati u zavisnosti od veličine i stanja vozila. Kako se u tretmanu dubinskog čišenja sedalni delovi tretiraju vodom, potrebno je neko vreme kako bi se sve osušilo. Konkretna procena dobija se direktno u servisu za dubinsko pranje.

Upravo sam kupio automobila, da li je potrebno da ga dubinski očistim?

Kupovina automobila svakako predstavlja jedan novi početak za vas i vašu porodicu. Kod kupovine polovnog automobila potrebno je da ga pogleda mehaničar kako bi se uverili u ispravnost vozila. Sa druge strane, potrebno je razmišljati i o zdravstvenim uslovima unutar automobila. Zvuči poprilično uznemirujuće, ali u polovnom automobilu može biti popriličan broj bakterija i klica koje u mnogome mogu uticati na zdravlje ljudi koji se u njemu voze.

Dubinsko pranje automobila je svakako nešto o čemu morate da razmišljate ako kupujete polovan automobil. Ne samo da ćete se rešiti eventualnih neprijatnih mirisa i fleka, već ćete u potpunosti eliminisati sve mikroorganizme i obezbediti sigurno mesto za vas i vašu porodicu.

Da li se dubinskim pranjem uklanjaju sve mrlje i neprijatni mirisi?

Dubinskim tretmanom uveliko se poboljšava izgled unutrašnjosti automobila. Dobar dubiski tretman  podrazumeva uklanjanje neprijatnih mirisa u potpunosti i dodatno parfimiranje nakon kojeg će vaše vozilo biti mirisno.

Što se tiče eliminisanja mrlja i fleka, nažalost postoje one koje su prouzrokovale trajno oštećenje i takve se nažalost ne mogu ukloniti. Sa druge strane možete biti sigurni da se će ostale u potpunosti nestati i da će unutrašnjost vašeg vozila izgledati kao novo.

Čestitamo

Ukoliko možete da pročitate ovaj članak, uspešno ste se registrovali na Blog.rs i možete početi sa blogovanjem.